Branding

Een solide fundering

Wij begrijpen dat jouw merk meer is dan alleen een naam of logo. Het is een belofte, een identiteit, het hart van je onderneming. En zoals een huis gebouwd wordt op een solide fundering, zo bouwen wij jouw merk op een stevige identiteit.

Branding

Jouw

merkindentiteit

Elk sterk merk begint bij de kernidentiteit, de fundering waarop alles rust. Bij Layouthouse graven we diep om de essentie van jouw bedrijf bloot te leggen. Wie ben je? Wat maakt jou uniek? En belangrijker nog, hoe wil je dat je klanten jou zien en ervaren?

Consistentie

is de sleutel

Eenmaal de identiteit vaststaat, zorgen we voor een naadloze doorvoering in al je communicatie. Een sterk logo, passend bij je merkidentiteit, is slechts het begin. We zorgen ook voor een huisstijl die je merk ondersteunt in elk aspect, van visitekaartjes tot je website, van social media posts tot verpakkingen. Consistentie zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen, essentiële ingrediënten voor een sterk merk.

Branding 2
Branding 3

Een ansprekende

huisstijl

Een huisstijl is meer dan een mooi kleurenpalet of een lettertype. Het is een visuele vertaling van je merkwaarden en persoonlijkheid. We werken nauw samen om een stijl te ontwikkelen die niet alleen aanspreekt, maar ook blijft hangen in de hoofden van je doelgroep.

Laten we

beginnen met bouwen

Ben je klaar om samen met ons aan jouw merk te bouwen? Neem contact op en laten we samen een merk bouwen dat staat als een huis.

Even bellen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Door je gegevens in te dienen, ga je ermee akkoord dat er contact met je wordt opgenomen.

Bekijk ons

laatste werk