Website voor Vita Club

Voor Vita Club hebben we een frisse, sportieve website gemaakt. Omdat Vita Club nieuw is, hebben we de hele uitstraling van de site vanaf de grond opgebouwd. Het ontwerp legt de nadruk op persoonlijk contact, zodat bezoekers zich direct welkom voelen. Alle informatie over de behandelingen is makkelijk te vinden, en een afspraak aanvragen is eenvoudig.

Sjoerd, de man achter Vita Club, wordt persoonlijk voorgesteld op de site, zodat klanten hem meteen leren kennen. Na een aanvraag neemt Sjoerd persoonlijk contact op, waardoor elke klant vanaf het eerste moment een warme en persoonlijke ervaring heeft.

SEO en Blog

Bij het schrijven van de teksten hebben we aandacht besteed aan SEO om ervoor te zorgen dat Vita Club goed vindbaar is via Google. De verschillende behandelingen, zoals sportmassages en cupping, worden duidelijk omschreven. Daarnaast biedt het blog Sjoerd een plek om zijn kennis te delen, speciale aanbiedingen te plaatsen en updates over Vita Club te geven. Zo blijft de site niet alleen informatief, maar ook actueel en klantgericht.

Fotografie

Voor de visuele kracht van de site hebben we samengewerkt met D’n Jeff, een fotograaf die Vita Club prachtig in beeld heeft gebracht. De foto’s zorgen voor een persoonlijke en professionele uitstraling, waardoor bezoekers zich meteen welkom voelen.

Bekijk deze website op vita-club.nl