Wil je een

website laten maken?

Ben je op zoek naar een website die er niet alleen waanzinnig uitziet maar ook nog eens super functioneel is? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zijn Layouthouse, jouw go-to voor een website die net zo uniek is als jouw business.

Zullen we je bellen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Door je gegevens in te dienen, ga je ermee akkoord dat er contact met je wordt opgenomen.

Open de deur naar succes

Zie je website eens als de voordeur van je bedrijf, maar dan in de online wereld. Het is het eerste wat mensen zien en de entree naar alles wat je te bieden hebt. Wij zorgen ervoor dat deze digitale voordeur uitnodigend, stijlvol en helemaal ‘jij’ is. Klaar om te zien hoe we dat aanpakken? Hier komen de details!

Uniek en persoonlijk
Jouw onderneming is uniek, en dat snappen we als geen ander. Wij maken geen 'dertien-in-een-dozijn' websites; we creëren iets dat echt past bij jouw stijl en behoeften.
Altijd en overal
Mobiele telefoons, tablets, desktops... jouw website ziet er straks op elk apparaat uit om door een ringetje te halen. Wij zorgen ervoor dat jouw website niet alleen mooi is, maar ook altijd en overal werkt.
Vindbaarheid is key
Wat heb je aan een mooie website als niemand 'm kan vinden? Wij zorgen ervoor dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zodat klanten jouw bedrijf moeiteloos vinden.
Persoonlijke aanpak
Geen onpersoonlijke behandeling of eindeloos wachten op antwoord. Bij ons heb je direct contact met degene die aan jouw website werkt. Wij houden van korte lijnen en snelle, heldere communicatie.
Vorige slide
Volgende slide

Onze diensten

Naast het bouwen van strakke websites, doen we nog zoveel meer bij Layouthouse. Of je nu op zoek bent naar branding, advertising, content creation of webdesign, we hebben alles in huis om jouw merk sterk neer te zetten. Elk van deze diensten is een cruciale bouwsteen voor het creëren van een merk dat, je raadt het al, staat als een huis. Laten we samen elk aspect van je merk naar een hoger niveau tillen!

Branding

Wij begrijpen dat jouw merk meer is dan alleen een naam of logo. Het is een belofte, een identiteit, het hart van je onderneming. En zoals een huis gebouwd wordt op een solide fundering, zo bouwen wij jouw merk op een stevige identiteit.

Advertising

Wij zien jouw merk als een bouwwerk in de skyline van de markt. In de wereld van advertising zijn wij de aannemers die ervoor zorgen dat jouw merk niet alleen opvalt, maar ook bewonderd wordt.

Content creation

Wij combineren creativiteit met marktkennis om content te creëren die niet alleen mooi is, maar ook effectief. We zorgen ervoor dat jouw content opvalt in de drukke digitale wereld en echt resoneert bij je doelgroep.

Webdesign

In de online wereld is je website vaak de eerste kennismaking tussen jouw merk en toekomstige klanten. Wij zorgen ervoor dat deze eerste indruk niet alleen goed is, maar ook blijvend.

Wat onze klanten zeggen

Jeffrey Kauffeld
Jeffrey Kauffeld
6 Oktober 2022
De heren hebben voor mij een top portfolio website voor mij gebouwd, helemaal naar wens! Ook wanneer ik iets aangepast wil hebben of vragen heb wordt hier snel naar gehandeld! Kwaliteit service!
Rob Wegdam
Rob Wegdam
1 Juni 2022
Lisanne De laat
Lisanne De laat
19 Oktober 2020
Deze mannen weten waar ze mee bezig zijn. Ze hebben iets heel moois neergezet . Waar t duidelijk bij is waar mijn stichting voor staat. Mocht je een professioneel bedrijf zoeken voor website's in die richting . Raad ik hun zeker aan!
Ilonka De Laat
Ilonka De Laat
19 Oktober 2020
Danny Vong
Danny Vong
3 April 2020
De heren van Layouthouse hebben voor mijn advocatenkantoor kwalitatief hoogstaande visitekaartjes ontworpen en laten drukken. De ontwerpen van Layouthouse sloten meteen goed aan bij mijn wensen, hetgeen te danken is aan hun oog voor design voor commerciële bedrijven en hun proactieve werkwijze. In de communicatie zijn zij snel met reageren en komen zij afspraken netjes na. Ik kan Layouthouse dan ook van harte aanbevelen.
Diana Rutten
Diana Rutten
3 Maart 2020
Mooi logo ontworpen. Heel blij mee. Flyers en raamsticker snel geleverd. Ik zal Layouthouse zeker aanbevelen.

Benieuwd naar

de kosten van jouw nieuwe website?

Ontdek het direct! Klik op onderstaande knop en gebruik onze handige rekentool om een schatting te krijgen van wat jouw website ongeveer gaat kosten. In een paar simpele stappen heb je een helder overzicht. Wacht niet langer, ga nu aan de slag!

Even bellen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Door je gegevens in te dienen, ga je ermee akkoord dat er contact met je wordt opgenomen.

Bekijk ons

laatste werk