Website voor Fiers Zeefdrukkerij


Bij Layouthouse hebben we de geest en expertise van Zeefdrukkerij Fiers vertaald in een moderne website die hun innovatie en vakmanschap weerspiegelt, te vinden op fiers.nl. Fiers staat bekend als een vooruitstrevende industriële zeefdrukkerij, gespecialiseerd in technisch hoogwaardig industrieel zeefdrukwerk.

De vernieuwde website en het logo weerspiegelen de veelzijdigheid en innovatie van Fiers. Niet alleen zijn ze meesters in zeefdruk, maar klanten kunnen er ook terecht voor een breed scala aan diensten zoals tamponprint, digitaalprint, lasermarkeren, lasersnijden, diverse nabewerkingen, en licht assemblagewerk van producten die ze zelf bedrukken.

De modernisering van hun gebouw heeft Fiers geïnspireerd om ook hun digitale en visuele identiteit te vernieuwen. De website en het logo zijn nu een naadloze weergave van de moderne, technische en veelzijdige dienstverlening die Fiers biedt. Elk element van de site is ontworpen om de gebruiker een duidelijk beeld te geven van de kwaliteit en expertise die Fiers in elke opdracht legt.

Bezoek fiers.nl en ontdek hoe Zeefdrukkerij Fiers zijn stempel drukt op de industrie met innovatie, veelzijdigheid en een vernieuwde look die klaar is voor de toekomst.

Bekijk deze website op fiers.nl